توضیحات متا چیست؟ تاثیر Meta Description در سئو
فهرست مطالب
توضیحات متا یک ویژگی در برچسبهای متای سایت است که به توصیف صفحه شما کمک می کند. این قطعه متن ممکن است در نتایج موتور جستجو بعد از عنوان مقاله شما نشان داده شود، اگرچه گاهی اوقات، موتورهای جستجو به جای آن، قطعه ای از متن را به صلاح دید خود به کاربر نمایش می دهند. موتورهای جستجو مانند Google اغلب توضیحات متا را در نتایج جستجو نمایش می دهند. تگ متا می تواند بر نرخ کلیک در سایت تأثیر بگذارد.
برای مثال
در این تصویر متنی که دور آن با کادر آبی مشخص شده است، توضیحات متا است.
کد html توضیحات متا بصورت زیر نوشته می شود:
با کلیک راست روی صفحه و انتخاب “view source” یا “view page source” می توانید تگ توضیحات متا را در هر صفحه وب پیدا کنید:
وقتی کد صفحه را مشاهده کردید، احتمالاً یک برچسب توضیحات متا مشاهده خواهید کرد که ظاهری شبیه به شکل زیر دارد:
این اطلاعات چند هدف دارد، یکی از آنها این است که به عنوان قطعه متن در SERP ظاهر می شود، هنگامی که جستجوگرها برای یک عبارتی جستجو می کنند که صفحه شما برای آن رتبه گرفته است از توضیحات متا استفاده می شود. متا دیسکریپشن باید به کاربران اینترنت توضیح مختصری از آنچه در صورت کلیک بر روی سایت شما پیدا می کنند، بدهد.
بیشتر بخوانید :
طول بهینه توضیحات متا
توصیفات متا می تواند هر طولی داشته باشد، اما Google به طور کلی قطعهای از آن با سایز 155–160 کاراکتر را انتخاب میکند. بهتر است توصیفات متا به اندازه طولانی باشد که بتواند صفحه ای که مربوط به آن است را توصیف کند، اما بطور معمول طول توضیحات بین 150 تا 160 کاراکتر را است. به خاطر داشته باشید که طول “بهینه” متا دیسکریپشن بسته به شرایط مختلف متفاوت خواهد بود. هدف اصلی شما باید نوشتن توضیحاتی باشد که کاربر با خواندن آنها سایت شما را انتخاب کند و یا به عبارتی کلیک به همراه داشته باشد.
البته از سال 2017، Google حداکثر 275 نویسه در SERP نشان می دهد. بنابراین، باید برچسبهای متای توضیحات صفحه خود را حداکثر 275 کاراکتر تنظیم کنید.
فرمت بهینه توضیحات متا
برچسبهای توصیف متا گرچه با رتبه بندی موتور جستجو عجین نیستند، اما برای به دست آوردن کلیک کاربر از SERP بسیار مهم هستند. این پاراگرافهای کوتاه فرصتی برای مدیر وب سایت بوجود می آورد تا محتوای خود را برای جستجوگران اینترنت تبلیغ کند. کاربران وب با خواندن این پاراگرافهای کوتاه تصمیم می گیرند که بر روی سایت کلیک کنند یا خیر. زیرا توضیحات meta خلاصه ای از محتوای صفحه را به آنها نشان می دهد.
توضیحات متای یک صفحه باید بصورت هوشمندانه از کلمات کلیدی مورد هدف صفحه استفاده کند، اما همچنین باید یک توصیف جذاب از مطلبی که جستجوگر می خواهد بدست آورد برای کاربر مهیا کند تا او را قانع کند که بر روی مطلب کلیک کند. توضیحات meta باید مستقیماً مربوط به صفحه ای باشد که برای آن نوشته شده و از توصیف مورد استفاده در سایر صفحات منحصر به فرد باشد.
فاکتورهای امتیازدهی گوگل
گوگل در سپتامبر 2009 اعلام کرد که نه توصیفات متا و نه کلمات کلیدی در الگوریتمهای رتبه بندی گوگل برای جستجوی وب نقش ندارند. با این حال تگ توصیفات متا می تواند بر CTR یک صفحه (نرخ کلیک) در Google تأثیر بگذارد که می تواند بر توانایی رتبه بندی یک صفحه تأثیر مثبت داشته باشد. به همین دلیل تلاش برای نوشتن توضیحات متا امری مهم است.
بهترین روشهای سئو با استفاده از meta description
یک نکته مهم برای حذف عمدی برچسبهای توضیحات متا:
به خاطر داشته باشید که سایتهای اشتراک اجتماعی مانند فیس بوک معمولاً از برچسب توصیف متا یک صفحه به عنوان توضیحی که هنگام اشتراک صفحه در سایتهای آنها ظاهر می شود، استفاده می کنند. بدون برچسب تگ متا، سایتهای اشتراک اجتماعی ممکن است فقط از اولین متنی که می توانند پیدا کنند استفاده کنند. بسته به متن اول صفحه شما، این ممکن است تجربه کاربری خوبی برای افرادی که از طریق اشتراک اجتماعی با محتوای شما روبرو می شوند ایجاد نکند.
چگونه یک متا دیسکریپشن خوب بنویسیم
بهترین روش برای ایجاد توضیحات متا خوب مانند نوشتن متن تبلیغاتی عالی است:
- در متا تگ خود از کلمات کلیدی و هدفمند استفاده کنید.
- اطمینان حاصل کنید که آنها حتما به محتوای هر صفحه مربوط هستند.
- هرگز از توصیف متا یکسان در کل سایت خود استفاده نکنید.
- طوری بنویسید که کاربران مجبور شوند برای نشان دادن ارزش و جذابیت صفحه باید بر روی سایت شما کلیک کنند.
یک توصیف متای خوب تجربه کاربر را اولویت بندی می کند و دارای سه ویژگی زیر است:
- به این سوالات کاربر پاسخ می دهد: "صفحه مربوط به چه چیزی است؟" و "چرا صفحه بهترین انتخاب برای جستجوی من است؟"
- شامل کلمه کلیدی اصلی است که صفحه برای آن رتبه بندی شده است. متنی را که به صورت پررنگ نشان داده می شود به خاطر بسپارید!
- از محتوای متمرکز بر مزایای خواندن صفحه استفاده می کند.
برای نوشتن یک توضیح متای خوب و افزایش کلیک از طریق جستجوی ارگانیک:
- مهمترین اطلاعات را در اولویت قرار دهید. هر توضیحات متا باید سریعاً موضوع مورد نظر شما را به اشتراک بگذارد و از مزایای آن استفاده کند. اگر صفحه وب مربوط به محصول، مارک یا موضوع خاصی است، آن اصطلاحات و کلمات کلیدی را در ابتدا قرار دهید.
- توضیحات متا باید نوعی صحبت با مخاطب باشد. برای مردم بنویسید، نه موتورهای جستجو یا الگوریتمها. زبان طبیعی ارتباط بهتری برقرار می کند.
- همه مطالب را طوری بنویسید که نظر کاربر را جلب کند.
- آن را دو یا سه بار ویرایش کنید. از بازگشت و به روزرسانی توضیحات متا خود نیز ترس نداشته باشید!
سخن آخر
موتورهای جستجو همیشه از توضیحات متای شما استفاده نمی کنند، در برخی موارد، موتورهای جستجو ممکن است توصیف متا را که یک مدیر وب در HTML یک صفحه مشخص کرده است، نادیده بگیرند. دقیقاً زمانی که این اتفاق می افتد غیرقابل پیش بینی است، اما غالباً این اتفاق می افتد زمانی که Google تصور نمی کند توضیحات متا موجود به اندازه کافی به درخواست کاربر پاسخ می دهد و قطعه ای را از صفحه هدف مشخص می کند که مطابقت بیشتری با درخواست جستجوگر دارد.
منابع :
سایت WordPress.com
لیست فایل های دانلودی
کاربر گرامی، هیچ فایل پیوستی برای این پست وجود ندارد.
دیدگاه های کاربران
آریا مسعودخواه
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
مقالات مرتبط
ادامه مطلب در وردپرس | تگ more در وردپرس | چرا ...
فهرست مطالب یکی از نشانه های یک وبلاگ نویس آماتور ظاهر صفحه اص...
لینک سازی خارجی چیست؟ | اهمیت لینک سازی خارجی د...
فهرست مطالب ما برای داشتن بازدید کنندگان بیشتر در وب سایت باید...
دیجیتال مارکتینگ چیست ؟ با دیجیتال مارکتینگ آشن...
فهرست مطالب تعریف دیجیتال مارکتینگ دیجیتال مارکتینگ یا همان با...
دسته مطالب
- آموزش افزایش فروش (2)
- آموزش افزونه های کاربردی (13)
- آموزش بازاریابی دیجیتال (1)
- آموزش بازاریابی شبکه های اجتماعی (1)
- آموزش سئو (37)
- دیجیتال مارکتینگ (32)
- طراحی اپلیکیشن (1)
- طراحی سایت (11)
- کدهای کاربردی وردپرس (5)
- وردپرس (63)
- آموزش وردپرس (61)
- افزونه وردپرس (8)
- سئووردپرس (1)